пʼятниця, 21 квітня 2017 р.



"До знань ведуть три шляхи:
шлях міркувань - цей шлях благородний;
шлях наслідувань - він найлегший;
шлях досвіду - найважчий"

Конфуцій


 Шановні користувачі!

Не хочете витрачати час на пошуки потрібної книги, годинами шукати в Інтернеті необхідний підручник? Вам більше не доведеться цього робити. Ми пропонуємо Вам перелік сайтів електронних бібліотек. Віримо, що навчальний процес стане ще приємнішим та зручнішим.

На освітньому сайті   можна безкоштовно завантажити підручники та посібники для учнів 1 – 11 класів ЗНЗ, методичні матеріали, програми для підготовки до ДПА та ЗНЗ. 
На сайті   можна знайти підручники, конспекти уроків, презентації.
На сайті можна знайти художні твори українських та зарубіжних письменників. Література представлена у форматах: jar,jad,txt,fb2,epub,doc.
На сайті представлено шкільні підручники, ГДЗ, реферати, твори, біографії та багато іншої навчальної літератури. Всі матеріали розбиті за класами навчання. 

На сайті розміщено шкільні підручники для завантаження.
На сайті можна завантажити книги сучасної української літератури, мовознавства, історії.
Аудіокниги з української літератури. До унікальної збірки творів з української літератури увійшли твори шкільної програми з 5 по 11 клас (включно твори з нової програми у виконанні професійних акторів.
Українські дитячі книги, мультфільми, фільми.
На сайті  електронної бібліотеки можна знайти твори російських і зарубіжних авторів. Скачати безліч книг і журналів різних жанрів і напрямів. Великий вибір художньої, бізнес, навчальної та технічної літератури.
Українська та світова література.
Вільна бібліотека підручників українською мовою.
Класична, сучасна література, біографії; корисна інформація для студентів.
Безкоштовна україномовна література на всі смаки.
Бібліотека "Літера" — найбільша у світі колекція українських оцифрованих книг у форматах: pdf, djvu.
«Джерело» — Бібліотека світової літератури українською мовою.
Українські народні пісні — тексти, ноти, кліпи.
Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека імені Д. І. Чижевського. Багато джерел з історії краю та рідкісних творів. 
УкрКнига -  навчальні матеріали вищих навчальних закладів України, книги видатних політиків та цікава художня література.
Оригінальний сервіс, що дозволяє знайти цитати, афоризми і вислови великих письменників і поетів, як вітчизняних так і зарубіжних.
На сайті ви зможете прочитати надихаючі висловлювання людства, мудреців та філософів, афоризми письменників та видатних людей. 

Немає коментарів:

Дописати коментар